top of page

BLISS

het geluk ; geluk hebbend (znw.) ; de zaligheid (v) ; de heerlijkheid (v) ; de gelukzaligheid (v) ; de verrukking (v)

Welkom bij Bliss by Evelien

Ik ben Evelien, het gezicht achter Bliss. 

Samen met mijn verloofde, zoontje, hond en kat woon ik in het gezellige Hofstade bij Aalst.

Mensen verzorgen en alles wat daarbij komt kijken is wat ik het allerliefste doe.  Ik heb gewerkt als verpleegkundige, maar miste het daar soms om de mensen écht die complete verzorging te kunnen bieden.  Ik besloot het roer om te gooien en ging voor een carrière switch. Sinds 2021 mag ik mezelf dan ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste noemen, een droom die werkelijkheid is geworden.

 

In december 2021 zag Bliss by Evelien het licht en in oktober 2022 kwam daar ook nog de bijhorende webshop bij.

 

In mijn salon streef ik naast het behalen van een professioneel resultaat naar volledige ontspanning van de klant en deze met een glimlach te zien buiten gaan is dan ook mijn prioriteit. Ik vind het zeer belangrijk om jou te leren kennen zodat de behandeling volledig naar wens zal zijn.

 

Ik streef naar kwaliteit boven kwantiteit en daarom zal je bij Bliss alleen behandeld worden met professionele producten van hoge kwaliteit. 

 

Ik heb gekozen om te werken met natuurlijke producten die zacht zijn voor de huid. Er zijn zoveel mensen met overgevoeligheden en allergieën en ik wilde ook hen tegemoet komen. 

In het salon en mijn shop vind je dan ook alleen producten waar ik zelf voor de volle 100% achtersta en waar ook jij gegarandeerd mee gebaat zal zijn.

 

Ik kijk er alvast heel erg naar uit je te mogen verwelkomen in mijn instituut!

bottom of page